E-mailmarketing

Een krachtige tool voor meer leads

E-MAILMARKETING

Nieuwe klanten werven?

Dit is een dure aangelegenheid, investeren in e-mailmarketing kan zeker de moeite weerd zijn!E-mail marketing is een van de meest succesvolle marketingkanalen op het gebied van conversie. Tenminste, als je e-mail marketing op de juiste manier inzet. Daar is Aiconn voor. Onze e-mail specialisten weten preciers welke boodschap voor welke doelgroep ingezet kan worden. Wij helpen je direct op weg!

Wat is e-mail marketing?

Met e-mail marketing communiceer je met je doelgroep via e-mail. Je stuurt nieuwsbrieven of andere soorten e-mails naar de persoonlijke inbox van de ontvangers. Hierbij is een strategisch plan onmisbaar, want zomaar e-mails verzenden heeft geen zin en is niet toegestaan. Een gedegen strategisch plan zorgt ervoor dat je niet met hagel schiet en dat je doelen bereikt worden.

Hoe draagt e-mail marketing bij aan mijn succes?

Het mooie van e-mail marketing is dat je in één keer een massa ontvangers kunt bereilen. Tegelijkertijd kun je je ieder individu in die massa persoonlijke en relevante content tonen. Door de content in je e-mail geheel af te stemmen op de ontvanger van aanhef met naam tot producten waar hij in geinteresserd is, zal deze eerder tot actie overgaan. Die je dit ook nog eens op het juiste moment, dan versterk je het resultaat nog verder.
Je vergroot je afzetmogelijkheden en afhankelijk van je doelstellingen, leads of verkopen realiseren. Je kunt een emotionele band opbouwen met de ontvanger. Wij zetten uw campagnes onderhoudsarm op.

Voordelen van e-mailmarketing:

  • relatief goedkoop per ontvanger
  • er kan snel actie ondernomen worden met e-mail
  • resultaten zijn direct meetbaar
  • nieuwe en treugkerende bezoekers

Wij kunnen voor u de gehele e-mailmarketing voor u uit handen nemen. U ontvangt een rapportage van elke campagne met statistieken en wij optimaliseren de campagnes voor een stijgende conversie.

IS JE INTERESSE GEWEKT?

GERELATEERDE DIENSTEN

Meer weten over E-mail marketing?
Please type your full name.
Ongeldige invoer
Invalid email address.

01

Strategisch advies

02

Template design

03

Versturen

04

Rapportage

logo-fullservice-marketing-more-footer.png

A Mijlstraat 45 A 5281 LJ Boxtel, E info@aiconn.nlM 06 28 71 60 87
 

Full-service in online en offline communicatie en marketing.
 

MEET THE FAMILY

Image

Volg ons

Copyright © 2020 aiconn.

Design & Development by aiconn

Search

+880 322448500 Beverly Boulevard Los Angeles